Pondělí

  PONDĚLÍ              Zavírací den      Děkujeme za pochopení

Úterý

POLÉVKA                Úterý                1. 4.  2025                

Domácí vývar z hovězího masa a slepice, nudle , zelenina

HLAVNÍ JÍDLO                                                                     

1/    

2/

3/    

4/     Smažený sýr, vařené brambory s petrželkou , tatarská omáčka  

   

                                                                                 /

Středa

POLÉVKA           Středa                       2. 4. 2025      

Domácí vývar z hovězího masa a slepice, nudle, zelenina

Koprová s bramborem a vejci

  

1/       Holandský vepřový řízek, bramborová kaše se smetanou a máslem, kyselý okurek

2/       Steak z vepřové krkovičky na zeleném pepři, vařené brambory s pažitkou, zelný salát

3/       Hovězí guláš s chilli papričkou, houskový guláš, cibulka

4/       Smažený sýr, vařené brambory s petrželkou, tatarská  omáčka                                

Čtvrtek

POLÉVKA                            ČTVRTEK        3. 4. 2025    

Domácí vývar z hovězího masa ,  slepice a zeleniny, nudle

HLAVNÍ JÍDLO

1/      

2/      

3/      Smažený sýr, vařené brambory s petrželkou, tatarská omáčka

                

Pátek

                       pátek                           4-4-. 2025     

Domácí  vývar z hovězího masa , slepice a zelenina, nud

      1/   

      2/     

      3/      

      4/      Smažený  sýr, vařené brambory s petrželkou , tatarská omáčka         

                                          

Development
90%
Design
80%
Marketing
70%